Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Végre játszottunk egy jót. Illetve mondhatni én játszottam egyedül a szövitek ellen... de azért jó volt.
Sajnos voltak belső okok ami miatt nem igazán úgy alakultak a dolgok ahogy azt én szerettem volna, ezt majd még mi megbeszéljük szövin belül...
+ be kell valljam 1,5 évig csak 1/A-(k)ban játszottam, alsó csopiban nem igazán, főleg nem ilyen kis csopiban. Itt bontottam, fokoztam ide-oda, de soha nem oda estem ahova szerettem volna, és ahol taktikailag a legsúlyosabb csapást tudtam volna mérni rátok. A pontlista kiszámíthatatlanul változott, nem úgy mint nagyobb csopikban illetve 1/A-ban. Magyarul itt csak bénáztam össze-vissza. Lehet hogy hektár ügyileg jobban kijöttünk, de közben meg jól szétbontottuk 2 orinkat (rosszul), így úgy döntöttünk jobb ha újrázik 2 orink.
Gratulálok az ellennek, + köszönöm a játékélményt, rámfért már mert kezdtem unni az egészet úgy ahogy van.
|
Hát szívesen

Olyasmi volt, mint az Aréna

Még talán jobb is.
Babuli szépet bontott, teljesen váratlanul ért minket. Asszem arra a védelem behívásra gondoltál. Ha több körre hívod be, akkor őt ütjük le, és nem téged

Hát a végső mérleg 3hektár nálatok. +Amit Cyby foglalt előtte

Hibáztunk mi is eleget. Volt amit kihasználtatok, volt amit nem
alias Berliner