View Single Post
Old 08-07-2007, 16:39
jack herrer jack herrer is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 99%

nem tudom de mintha ez az 1/10edes dolog nem az en otletem lett volna kedves Z
mindenesetre barmit mondasz megoldana a fordulasi problemakat(es mint irtam ez nekem sem tetszene)
neha kezdem azthinni hogy gondjaid vannak a szovegertelmezesel
olyan reszletkerdesekbe tudsz belekotni hogy teljesen lefarasztasz vele
es mint mar emlitettem 1 azaz jol figyelj leirom megeccer 1db D-s orim van
amivel utni is szoktam de 1orivall sajna nem lehet "folrazni a Dcsopit"
sajna meg azal sem tudnam folrazni ha lopi vagy lion nagyorijaival elkezdenem utni a topos orikat
amasik az hogy ok ezt nem biztos hogy engednék nekem hogy randalirozzak az orijaikkal))
alapbol egy 100k hekisnel nagyobb orit ki sem lehet gyurni rendesen hadinak
a 65535max barak miatt
a moralromlas az meg eleg nagy marhasag lenne mert egyetlenegy csopi jachatatlan es az a D !!!
az Ycsopiban egy négyeske ugy tud fellepni hogy nem sért hatart
az otosel es nagyobb szamokkal levo orikat meg folengednek a hatarőrök némi diplomaciaval odaig hogy teljenek a topkorei!!!
ez az Yban teljesen jol mukodik es az ottani jatekosok tesznek is rola hogy ez igy is maradjon es a tamagocsikiralyok ne lepjék el azt a csoportot is
azt nem ertem amugy a Dben is hogy ha az ottani topos jatekosok ha egyeduralomra tortek akkor miert engedtek fol az oszes jatekost hogy addig fedezzen amedig akar???
egyszeruen keptelen vagyok folfogni a D-s jatekosok mit miert csinaltak
ha piaci egyeduralomra akar torni valaki akkor a tobbi jatekost nem lenn kéne tartani a sajat termeloktol fényevekre hogy eselyuk ne legyen belepiszkalni a nagyobbak dolgaba???
mert az meg oke hogy csinalunk termeloket hogy a hadikat tudjuk tomni penzel de az arányokkal igencsak elcsusztak(lehet azert mert egymást utanozták?)...
na mind1 a lenyeg hogy ott mindent csak a beke es szeretet jegyeben csinaltak a tamagocsikiralyok
ugyhogy amit ok elcsesztek mar csak nem nekem kene helyrehoznom!!!
inkabb neked kene folraznod a Dcsopit mert te azok koze tartozol akik elcsesztek azt a csopit
igaz lehet nem titeket kene bantani erte mert kozbe volt 2 szabalyvaltoztatas is amik tonkretettek a "jatekot" a D-ben
ugyhogy sztem fejezzuk be egymas szapulasat es szidjunk valaki mást

Last edited by jack herrer; 08-07-2007 at 16:45..
Reply With Quote