View Single Post
Old 08-07-2007, 12:51
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Nem a Hunter Freezing Trap-jára gondolsz?
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály View Post
Milyen skill ad immunitást fear ellen, és a warrior hogy tud fearelni?
A fear + a drain life kombó a legjobb.

Eddig csak Warsong Gulch-on játszottam, csak akkor már a 20-30-as szintüek között, egyszer majdnem bevittem a zászlót, csak a szemét rogue kinyirt. Idegesítő mikor 20 másodpercre elkábít.

A mágust szidod?:P Legjobb, tud portálokat nyitni, és tényleg tud jegelni, főleg ha a frostra adják a talentot meg hát az is, hogy akkor tud water elementalt csinálni.
Láttam valahol, hogy egy kaszt, nagy jégkockába tudja burkolni az ellent, vagy magát(már nemtudom), nemtudod melyik az a kaszt?
CSak tudjak venni egy feltöltőkártyát...
Törtszerveren nem lehet játszani, tisztára szét van mutálva.
Dede, azaz. A warriornak meg két skillje is van, az egyik a berserker rage, ami a 3. stancehoz tartozik. Rage-t termel és immunitást ad 10 másodpercig fear ellen. Meg van egy, aminek most nem tudom a nevét, de arra jó, hogy 30 mp fearimmunitást ad. Illetve van egy térre ható fearje, csak azzal az a baj, hogy 3 perc a cooldown. A frost talent meg tényleg imba tud lenni. Haverom 63-as gnóm mage és elég jó aránnyal nyeri a pvp-ket.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote