View Single Post
Old 08-07-2007, 10:52
merlin merlin is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by kuku View Post
A téma szerint kopjanak a tekercsek és kelljen etetni a katonákat. Na hát mondjuk akik katonákból szerzik a pénzüket, ezt kapásból megszívnák. Aztán mi van azokkal, akiknek lerombolnak 100 hekit és ki kell tenni a katonákat a piacra. A lerombolt épületek között ott vannak a tanyák is. Nem lenne miből etetni. Akkor ezekkel mi lenne? Kapásból elvesztenék a seregüket és a pénzüket is, sőt még újjá is kéne építeni nagy területet. Múltkor nekem is leromboltak 120 hekit, el kellett adnom többezer varázslót, harcost, tolvajt. Ebből nagy vagyon jött be, amiből újra tudtam magam építeni és még a seregem újratoborzását is megkezdtem. Ha nyersibe kerülne ilyenkor a piacon lévő egyságeink eltartása is, akkor csa azt tudtam volna csinálni, hogy :
- jóval olcsóbban kiteszem egységeim a piacra, hogy hamar megvegyék és legalább egy kis bevételem legyen
- ha ezt nem teszem, elveszik az összes és majd hosszú idő után nagynehezen újra képzem mindet
Szóval a saját példámból ez óriási hátrányt jelentene. Így is 1 hét volt, amígre újra maxon lettem, de ha nem lett volna pénzem az eladott seregekből, akkor ez sokkal tovább tartott volna.

(most kifejtettem, így már érthetőbb...)
éhezés estén a nép megy el, nem a jól képzett katonák
ha jó áron rakod ki a katikat gyorsan elmennek
úgyan ott vagy