View Single Post
Old 08-07-2007, 10:13
Hunor a sirály Hunor a sirály is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Van egy 43-as human warriorom Ragnaroson, csak lejárt az ingyen hónapom és nincs pénzem a következő két hónapra. A 20-as szintlimittel az a baj, hogy ott még nem nagyon lehet élvezni a játékot és a lvl 19-es Battleground se olyan érdekes, mert sok a szétenchantolt altkarakter. Illetve szvsz a másik két bg jobb, mint a Warsong Gulch.

Amúgy meg egyértelmű, hogy a legimbább kaszt a hunter. Egy jó huntert max druida tud elverni PvP-ben, illetve a hunter jó szólókarakter. A warlocknak meg tényleg aranyos az impje, meg egy ideig kőkemény ellenfél a fear miatt, de mióta tanultam két skillt is, ami fear ellen ad immunitást és meg is szakítja adott esetben azt, azóta nem nagyon volt bajom walockok ellen. Ja és az "akasztják a hóhért" c. történet: a warrior is tud fearelni. A mágus meg gusztustalan menekülő kaszt. Lassít, blinkel, fagyaszt... fujj de rühellem mindet.
Milyen skill ad immunitást fear ellen, és a warrior hogy tud fearelni?
A fear + a drain life kombó a legjobb.

Eddig csak Warsong Gulch-on játszottam, csak akkor már a 20-30-as szintüek között, egyszer majdnem bevittem a zászlót, csak a szemét rogue kinyirt. Idegesítő mikor 20 másodpercre elkábít.

A mágust szidod?:P Legjobb, tud portálokat nyitni, és tényleg tud jegelni, főleg ha a frostra adják a talentot meg hát az is, hogy akkor tud water elementalt csinálni.
Láttam valahol, hogy egy kaszt, nagy jégkockába tudja burkolni az ellent, vagy magát(már nemtudom), nemtudod melyik az a kaszt?
CSak tudjak venni egy feltöltőkártyát...
Törtszerveren nem lehet játszani, tisztára szét van mutálva.
Reply With Quote