View Single Post
Old 08-03-2007, 21:49
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

A rend?r a fejét csóválva mondja a sz?kének.
- Asszonyom, 4 gyalogost gázolt el, ez azért már sok!
- Miért, mennyit szabad?

Sorozáson, doktor az újoncnak:
- Hajoljon le, bokafogás!
Újonc hajol, orvos kukkant, közben megkérdezi:
- Dohányzik?
- Miért? Tán kormos?!

- Mondd fiam, és szidtak ott téged a seregben?
- Engem nem, Édesanyám. Inkább magát.

Új őrmester kerül az alakulathoz. a katonák, hogy megmutassák, ki az úr, egyik este kutya ürülékkel töltik meg az egyik csizmáját. Másnap várják a reakciót, de semmi. Hosszú heteken át megy a szívatás, míg egy nap megunják. Pár nap múlva sorakozó közben megjegyzi az őrmester:
- Na emberek, mert abbahagyták a csizmám ,,töltögetését", én és a lovam úgy döntöttünk, hogy mától fogva mi sem pisilünk az önök levesébe.

Az újoncok 20 km-es menetgyakorlaton vesznek részt. Már egy jó órája menetelenek keményen és kezdenek rogyadozni a lábaik a nehéz menetfelszerelés alatt. Az őrmester elérkezettnek látja az időt egy kis lelkesítésre :
- Katonák! Eddig mindenki nagyszerűen teljesített, már vagy öt kilométert leküzdöttünk! Ha nem tévedek, bármelyik percben elérhetünk a starthelyre, és megkezdhetjük a gyakorlatot.

Mi a különbség a tehénszar és a Windows között?
- A tehénszarból könnyebb kilépni.

Hogy hívják az orosz számítógép-hálózatot?
- Nyet-work

A transzmeta új fiú lévén meg akar ismerkedni a többi processzorral, ezért egy egyszerű kérdést tesz fel nekik:
- Na mennyi 2+2?
- Intel: 5. - Motorola: Hát 4.

- AMD: Négyszer tíz a nulladikon. Értetlenül néznek az Intelre mire az megszólal:

- Lehet, hogy tévedtem de akkor is én voltam a leggyorsabb.

Reply With Quote