Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ha hozzányúlunk a tekikopáshoz, akkor nemcsak a 200 heki alatti kopást kéne módosítani. A nagyobb országok tekikopását növelni kéne.
Egy 1000 hektáros vagyonnal nem rendelkező gnómnak jelentős kiadás az 5% tekikopás pótlása. Egy 12000 hektáros gnóm viszont szinte észre sem veszi, hogy kopnak a tekik. Ez azért van, mert a bevétel nagyjából a területtel arányos, a tekire fordított kiadás viszont fix.
Szóval szerintem 1000 hektár felett is nőnie kéne a tekik kopásának, bár nyilván nem olyan mértékben, mint régen.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem hatamlas könnyítés, hogy a tekercsek kopásánap maximuma nem 100%, hanem 5%. Azt hiszem, hogy ez a 95%-os könnyítés nem indokol újabb könnyítéseket, úgyhogy ismét lapozzunk. 
|
Én már írtam, hogy nehezíteni kéne. Szerintem is hatalmas, sőt túl nagy könnyítés volt az 5% maximális kopás. Ráadásul minél nagyobb egy ország, relatíve annál kevesebbe kerül neki a teki kopása. De úgy látszik, senkinek sem tetszik valamiféle nehezítés. Pedig a nehezítés mindenkire vonatkozik, tehát senki sem jár rosszul.