Thread: scriptek
View Single Post
Old 08-03-2007, 15:34
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Wanax View Post
Ati, nem a klikkeles orulet a lenyeg a tortenetben, hanem hogy felismeri az azonosito kodot a progi es addig mig megtalalja az adatbazisaban addig segitseg nelkul mukodik...
Szoval nehez korlatokat szabni ugyes programozoknak. De lehet hogy en ertettem felre a hirt tegnap ejjel! Valoszinu hogy TE tobbet ertesz a temahoz, ezert javaslom tolsd le az egyik ilyen klikkelo progit es meglatod mire jutottak a fiatal sracok! Szamomra a click oldal altal kert azonosito bonyolultabb szemre, es hasonlit a hodos azonositora!(kb. 5 perces kereses utan ratalaltam.)
Vagy valoszinu hogy letoltheto az rtl klub oldalarol a ma hajnali 1 orakkor musoron levo szamitastechnikai magazin....
Hallottam már én is erről, sőt, fórum kapcsán elég sokat olvastam is a témában, merthát ez mindenhol örök téma, és máshol sokkal kényesebb kérdés is. Máshol nem az múlik a dolgon, hogy valaki távolt néz-e, hanem az, hogy a fórumon lesz-e reggelre még 8000 Viagrát reklámozó beírás, amit aztán mind takarítani kell. Ha ezek ellen a spam reklámok ellen sikerült erős védelmet kialakítani, akkor biztos vagyok benne, hogy ugyanígy a távolbanézés ellen is ki lehet.