Quote:
Originally Posted by wand
szerintem nem tud 
abból kiinduva, hogy a clickclickclick.com-os "háborúban" -ha jólt tudom- se a magyarok, se a japánok nem tudták kicselezni, pedig valahol "nemzeti ügy" volt és biztos sokan próbálkoztak vele, mégse sikerült senkinek.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
errl van egy külön téma valahol az egyéb kategóriában. Egy id után a magyarok nagyon lemaradtak. De nem is ez a lényeg. Ha valakit megkér, hogy mondja már meg, hogy mi van odaírva, akkor már akár távolt is nézhet az a valaki, és nem kell script. Vagy te szívesen bevallálnád, hogy más ember scriptje helyett beírod, és segíted az ellenfeledet a csalásban? 
|
Ati, nem a klikkeles orulet a lenyeg a tortenetben, hanem hogy felismeri az azonosito kodot a progi es addig mig megtalalja az adatbazisaban addig segitseg nelkul mukodik...
Szoval nehez korlatokat szabni ugyes programozoknak. De lehet hogy en ertettem felre a hirt tegnap ejjel! Valoszinu hogy TE tobbet ertesz a temahoz, ezert javaslom tolsd le az egyik ilyen klikkelo progit es meglatod mire jutottak a fiatal sracok! Szamomra a click oldal altal kert azonosito bonyolultabb szemre, es hasonlit a hodos azonositora!(kb. 5 perces kereses utan ratalaltam.)
Vagy valoszinu hogy letoltheto az rtl klub oldalarol a ma hajnali 1 orakkor musoron levo szamitastechnikai magazin....