Quote:
Originally Posted by Remedy
Igen, igy tippre lehet hogy 1%-a veszi meg a jatekokat az embereknek, a tobbiek pedig a crackelt jatekokkal jatszanak. Ugyanez igaz a mozifilmekre-dvdkre is.... Raadasul azokat letolteni egyelore nem is illegalis.
Ez van. Nem tudom a kepfelismeres mennyire fejlodott, szoval ilyen szambeirogatosdit nemtudnanak vmi ocres modullal megkerulni szinten?
Plusz szerintem eleg nagy felhaborodas lenne, ha vipeseknek orankent be kellene irni egy szamot. En a magam reszerol inkabb futtassanak a csalok programot, ha rafer az arcukra, es legyenek vele boldogok, mint hogy orankent szamokat irogassak be tobb oriba is 
|
meg csak itt tartok a tema atnezese kozben, de pl epp tegnapp este neztem egy internetes musort ahol fiatalok valamilyen eger kattogtatasi akciot csinaltak amibol hatalmas verseny lett.... a tizen eves srazok olyan programot csinatak erre hogy beazonosit hasonlo kep alapjan mint a hoditoban is van es elkezd kattogtatni es ezt elkuldi a neten!!! Ha nem sikerul neki egy adatbazis alapjan azonositani akkor a progi felhiv egy internet elott ulo emberket es segitsget ker!

DDD
Ezek utan fel van adva a labda hogy a script irokkkal hogy lehet szembe szallni!