View Single Post
Old 08-02-2007, 13:55
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

én elösször is gartulálnék kg-nek!
végre nem egy "csináljunk még 2-3 tök értelmetlen személyiséget" ötlet..
és a témát átolvasva egyetértek kg-vel abban, hogy mindenki a saját oldaláról nézve a saqját pozícióját védi, ami sajnos teljessen álltalános dolog az összes topicban (1-2 tiszteletre méltó kivételtől aki el tud vonatkoztatni a saját éredekitől)

az ötlethez:

Az 1-es pontot sok-sok ok miatt nem támogatom
pl. ha csak egy szövi kontra mf csatára gondolok, és mondjuk az mf ellövi mind az 5 lehetőségét a nap elején a szöviben meg pl még 3an tudnak fejenként még 3x akciózni, akkor nézze végig egy mf ahogy szétkapják?
és egyébként is teljessen normális, hogy a sokat online játékos jobb lehet mint aki naponta csak 1x lép be.
(gondolja bele az életbe is így van, ha sokat tanulsz 5-öst kapsz , ha keveset akkor örülhetsz ha átcsúszol egy 2-essel.. vagy a sport, ha naponta 12 órát edzel, lehetsz olimpiai bajnok is. ha csak napi 20 percet, akkor erre semmi esélyed)

2-es őmt:
ebben szerintem van fantázia.. ha nem is 6x4 órára, de mondjuk 3x8ra..
azzal a megkötéssel, hogy hogy ezek nem egy csopiban lennének keverve, hanem minegyik időintervallumban játszó ország külön csoportban.
ezestben jó eséllyel a legtöbb ori aktív amikor a tiéd is.. szal jó kis csaták mehetnének..
még hozzátenném, hogy ezekben a csopikban a 8 óra alatt szintén 24kv lehetne, tehát 20 perc lenne 1 kör
szerintem ez izgalmas lenne..

3-as
a seregeindításos részével egyetértek, a toli vari akciókra feleslegesnek tartom

és még 1x grat! jó kis ötletek ezek, de nem valószínű, hogy valaha is bekerülne a játékba. mondhatnám, hogyha Ati időmilliomos lenne, örülnék neki, ha egy teszt csopi ilyen vagy hasonló felállással elindulna
Reply With Quote