Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én általában este/éjszaka támadok, mert akkor itt tudok ülni 3órákat a gépnél,hogy végig itt legyek. de ha van időm akkor délelött, délben délután is támadok. Nem szükséges akkor legyőzni, mikor nem játszik a másik, de ha szerinted ez így van, akkor a te játékhozzáállásoddal van a probléma, mert ha csak akkor tudod legyőzni akkor ő az erősebb, és hidd el, visszakapod te még azt.
|
Hidd el nekem: erősebb, jobb játékost csak akkor tudsz legyőzni, ha vagy nincs gépnél, vagy nagyon elront valamit. Különben értelemszerűen gyengébbet győztél le.
Egyébként pont azt mondom: ha valaki időhiány miatt reked meg (nem állítom most sem, hogy mindenki, aki stagnál, rá nem érő zseni), akkor ő már nem fog visszaadni semmit. Ha esetleg ismét arra járok egyel nagyobb kék számmal, megpróbálhatja ismét, hasonló eséllyel.
A hozzáállásommal kapcsolatban (amit most feltételeztél) éppen az előbb mutattak rá többen is, hogy stratégia. Akkor legyőzni a másikat, amikor pillanatnyilag kicsi az esélye az ellencsapásnak. (Tehát bár általában erősebb, de éppen akkor gyengébb.)
Ezért indítottam a beszélgetést, hogy megtudjam, az időhiány, mint gyengeség, oka legyen-e az alulmaradásnak. Más szóval: stratégiai elem maradjon-e a játékra fordított idő, vagy csak (az utópiáimban) az eredmény elérésének az idejét határozza meg.