Quote:
Originally Posted by kg--
Szomorú azt látni, hogy játékosok azért vesztik el a kedvüket, mert belátják: nem tudnak mindig on-line lenni, és aki tud, az "túl nagy" előnyhöz jut pusztán ezzel. (Talán nem véletlen, hogy Ati is kitért a függőséggel kapcsolatos problémákra levelében.)
|
Én régen nagyon régen eljártam netezni itthonról,mert nem volt itthon gép és azért jött meg pont a kedvem a játékhoz ,mert jobb akartam lenni és ezt itthonról aktívabban játszva megtudom valósítani.
1/A-ban a legelsőket legyőzni nem volt célom én bőven beértem azzal amit elértem.
És függő is lettem amióta itthonra be lett kötve a net ,de ha nem bírnám a játékot csinálni akkor nekiugranék a régi kedvenc pc-s játékomnak a heroes 3-nak.
Ott akkor megy a játék amikor én akarom és akkor telnek a körök amikor én akarom.
Az online játéknak az a lényege,hogy mindig megy a móka és ez így van rendjén.
Szép tölled ,hogy segíteni akarsz azokon akik nem bírnak 24 órában aktívak lenni, de én se vagyok aktív 24 órában és mégis haladok,ha ezek a változások életbe lépnének akkor az inaktívabbak élveznék talán jobban ,de az fair lenne az aktívabbakkal szemben szerinted?