Quote:
Originally Posted by Toti
Miért nem elég elfogadni a játékszabályokat? miért kellene ilyen változtatásokat behozni, hogyha nincs meg a lehetőséged, valamint az időd a játékra?
|
Azt hittem, képesek vagyunk elvonatkoztatni a személyes vonaltól, de legyen.
Tehát leírtam a témaindítóban, én mit láttam problémának a játékmenetben. Nem egyszemélyes tapasztalatról van szó, igen sokan célozgattak rá korábban is, hogy nehéz idegileg bírni a játékot, ha huzamosabb ideig küzdelem van. Már pedig, ha eredményt akarsz elérni, akkor küzdelem lesz

.
Most gyakorlatilag azt írtad, hogy legyek online napi 24 órában (vagy oldjam meg legálisan, hogy az országom napi 24 órában felügyelet alatt van), ha a sikeres játékosok között szeretnék lenni. De idézek a címlapról:
"Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"
Nos, sajnos az kimaradt, hogy a mindenki legyőzéséhez _mindig_ játékban kell lenni. Kisebb célt meg hagy ne tűzzön már ki senki magának.
Szomorú azt látni, hogy játékosok azért vesztik el a kedvüket, mert belátják: nem tudnak mindig on-line lenni, és aki tud, az "túl nagy" előnyhöz jut pusztán ezzel. (Talán nem véletlen, hogy Ati is kitért a függőséggel kapcsolatos problémákra levelében.)