Quote:
Originally Posted by pepa
Estét!
Egy orinak se mondták, hogy menjem fel 12k hekire termelni, de ha ezt akarja csinálni akkor válalja a hosszútávó következményeket.
A top30%-os dolgot viszont támogatom.
|
A-ban 12k heki környékén nem kifejezetten termelő orik vannak jelenleg... Ha igaz, nekik kisebb a gondjuk, mintha ténylegesen termelők lennének. Ettől függetlenül szerintem is maradjon így ahogy most van.
A top30%-al nekem is az a gondom, mint Monronak, hogy átláthatatlanná válik a top. Sőt, ez nem csak a nagyon régen 1M pont fölött ülőket érinti szerintem. Úgy vélem, jócskán vannak lentebb is olyan orik, amik 10k kör óta a top30%-ban vannak, és másik orijukat-orijaikat fordítgatják lefele. A másik gondom meg az, hogy az 1/A elég nagy létszámú csoport, nem szabad gondot jelentsen senki számára a 30% teljesítése. Akinek mégis problémát jelent, az talán dolgozzon még egy kicsit a kis kettesért... Szal ezt a részét se támogatom.
Újrázás. Helyesnek tartom a jelenlegi rendszert, hogy újra után megmarad a minimum heki. Így nem fordulhat elő, hogy sokezer körös játék után leadom az összes földemet, aztán beújrázok, felszaladok a top30%-ba, és 1k kör alatt lefordulok. Aki újrázik számol, és számoljon is azzal, hogy lehet jobb lenne ha fordulna, mert könnyen megeshet, hogy arra egy darabig nem lesz esélye.