View Single Post
Old 08-01-2007, 22:50
naramis naramis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Massza Rex;
Egyenesen a könyvből idézve:

Minden úthoz tartozik saját aura, egy érzés vagy benyomás, amely a káinitát kíséri. Minél magasabb az út értéke, annál erősebb az aura. Így például a királyok útját követőit fenség lerngi körül, az emberség útjának hívei pedig átlagosnak tűnnek, s nem a sötétség teremtményeinek. A vámpír aurájának többnyire alig van közvetlen hatása, csupán halvány benyomás. A nagyon magas vagy alacsony pontérték azonban bonusz vagy büntetést adhatnak a karakter aurájához kapcsolódó szociális dobásokra. Ezek a módosítók a diszciplínákhoz szükséges szociális dobásokra is érvényesek.

Út érték / Aura mód
10 -2 célszám
9-8 -1 célszám
7-4 nincs mód
3-2 +1 célszám
1 +2 célszám
Köszönöm a segítséget! Mikor átfutottam a szabályokat, találkoztam ezen sorokkal, de mikor kellett, valahogy mindig ellapoztam, vagy valamijen okból kifolyólag nem találtam meg ismét. A dolog érdekessége, hogy itt elolvastam, s utánna újból megtaláltam

Quote:
Ha már középkor feeling, akkor magus
Ha jelen feeling, akkor vamp.
Ha jövő, akkor star wars.
Nállam ha,
középkor feeling: dnd (bármej világ)
jelen: Cult és/vagy Cthulhu
jövő: bármi (ritkán jáccok - evvel mindig elvesződik a játékkedvem)

A vampot a játékosok kérték, énmagam meg próbálok elegett tenni. Ha már megvan a könyv miért ne... csak kevésbé ismerem a szabályok, s néha lemarad valami

Quote:
Nem akarok hülyeséget írni, majd megnézem, ha tudom, de mintha a DA-vampba több ösvényt is lehetne járni ezért kell az aura.

A jelen vampba csak egy ösvényed lehet.
A középkorisban is csak egy sövény/út követésére van lehetőség

Last edited by naramis; 08-01-2007 at 22:54..
Reply With Quote