View Single Post
Old 03-17-2006, 09:58
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Phoenix
ez így igaz, de ez csak a kezdő tolisok hülyesége, mert minden noormálisabb tolis tudja, hogy a legnagyobbat mindig egy másik tolistól tud szakítani, igaz kockázat is van benne, hogy elbukok, de sztem ez akkor is ferebb dolog, mint egy amúgy is gyenge hadistól egy pár darab tekit elhozni, mer nem mind1, hogy egy tolvajtól meg elhozok fajta/lopásonként kb 400at, akkro inkább maradok a tolisok kifosztásánál
Egy jó tolis általában kint tartja a tekijeit a piacon... Ráadásul egy tolis a másikat általában csak szöviben tudja lelopni, főleg ha hasonló az ori felépítésük...
A gond itt igazából az, hogy a teki lopás túl sokat ad és ezzel gyakorlatilag minden téren gyengít egy orit és így, az Atis által említett hú de erős ork, törpe is általában pattan a tolisról, lévén tekik nélkül nem viszi át... és még csak az se kell, hogy a tolis már jó előre lelopja a hadi orit, hisz a tolizás azonnali hatású, míg az ütés az legalább 1 kört tart mire oda ér, még egy körváltásos indításnál is. Ha viszont a tolis (pld egy szöviben) eleve a lehetséges ellenfeleket már jó messziről kitekizi (ami teljesen érthető és logikus), akkor eleve nincs esélye a kitekizettnek (csak ha nagy tartelékokkal rendelkezik, de azért ez nem általános). Akkor pedig még nem említettük azokat akik szórakozásból tesznek valakit tönkre. Szóval a teki lopást vissza kell venni, ezért is írtam a javaslatot a teki lopásra...
És születnek emberek.