View Single Post
Old 07-31-2007, 11:24
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Never View Post
Én pl. mostanában jáccom D-ben,és ütök,ha van kit,de eddig még nem fenyegetett meg senki,hogy nem lesz kaja a piacon,ha folytatom
Ez most úgy látom kijött ide erre a fórumra. "Abbahagyom a játékot az összes országommal, ha nem lesz azonnal változás." Mindezt ugye annak fényében, hogy kifejezetten az anarchosok kérésére lett eltörölve a morálromlás. Kifejezetten az anarchosok kérésére lett eltörölve a D-ben a 90 nap, hogy had lehessen hatalmas országokat felépíteni.

Elhiszem, hogy ezek egyike sem a mostani témát felvető ember ötlete volt, hiszen most is más segítsége kellett ahhoz, hogy elindulhasson ez a téma, ebből is látszik, hogy nincs tisztában azzal, hogy mi megy itt a fórumon. Hatalmas ötletként van felvetve olyan téma is, ami egyébként már rég a megfontolás alatt állók között van, és kismillió helyen írtam, hogy ezügyben változás lesz, de mivel a saját témáján kívül semmi mást nem olvas, ezért erről se tud. Nem véletlen, hogy nem indíthatott volna saját maga témát.

Én azt kérném továbbra is, hogy mielőtt valaki hatalmas korszakalkotó ötlettel áll elő, vegye a fáradságot, és olvassa el a fórumot, olvassa el, hogy mi miért van. És akkor talán az is kiderül, hogy a mostani helyzet nem poénból van, hanem azért, mert ti harcoltátok ki, hogy ez így legyen.