Quote:
Originally Posted by jack herrer
meg mondjuk meg lehetne vegre oldani azt is hogy ne csak a nem vip oöraszagok tudjanak elmenni melyszabira 
|
Érdemes olvasni a többi témát is, nemcsak ezt az egyet. Különösen akkor, ha már hivatkoztam rá előző beírásaimban.
(Megjegyzem, hogy a téma más által való megnyittatása érdekes megkerülése volt a fórumszabályoknak, de érdemes lenne azért azt figyelembevenni, hogy MIÉRT is van az, hogy lehetőleg csak olyanok javasoljanak új témát, akik legalább azzal tisztában vannak, hogy mik az AKTUÁLIS témák. :-/)
Quote:
azt meg nem igazan tartom jo megoldasnak hogy 1800kor utan lazongjanak az emberek mert vaakinek termelnie is kell 
|
Lamaradtam valami módosításról, ami szerint csak 1800 topkör eltöltése után lehet termelni?
Quote:
kulomben ures lesz minden piac mint ahog regen volt es neked kene egysegeket meg nyersit pakolnod hogy jaccani lehessen 
|
Egy másik módosításról is lemaradtam, ami szerint anarchban nincs se bánya, se a katonaképzés opció nem működik?
Quote:
meg az is durva lenne hogy valaki folment 100k hekire aztan soha nem tudna szabizni mert leesne az orija csomo hekiket
ez megint sok jatekost elkedvetlenitene 
|
Ahogyan az is durva lenne, hogy másnak top15%, top10%-okat kell teljesíteni, nektek pedig nem.