Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 07-31-2007, 10:25
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Te miről beszélsz? Játszunk mi is, és már bocsánat, de a 2000 kör óta, amit fent töltöttem eddig az 1A-ban, nem láttam olyan sok top-os akciót (sőt, egyetlen támadásra sem emlékszem egészen az elmúlt 2 napig, a FC felbomlásáig), azaz úgy érzem, inkább a kisebb klánok tesznek "valamit az angol játék élvezhetőbbé tételéért", semmiképpen nem a nagyok.
Kiemeltem a lényeget! Miért kérdezed hogy miről beszél Mo, amikor nem ismered az elejét a történetnek.
Akit lehetett levertünk pár hónappal a megalakulásunk után, és az orijaink elkezdték elérni a 200k-s nagyságot. Csak jött pár probléma:
- 330-350k értéken volt a 2 klán orijai (1 aki lejjebb volt ahogy írta Mo törölt is miután beértük), azaz egyéniben nem voltak üthetőek
- nem váltak szét külön klánba, hogy üssenek minket (mint anno Wandék magyarban), így klánszinten se értük el őket
- túl sokszor lépkedtünk már ki/be, nem érte meg nekünk se külön válni, hogy üssük a kisebb klánokat (az volt az utolsó amibe még pont beleszaladtál, ahogy írtad is, de majdhogynem nullszaltósra jött ki mire visszalépkedtek az orik)
- mivel a 0-ról indultunk, semmiféle felesleges (elfedezhető) egységünk nem volt, így következett az általad már ismert termelési korszak, ami alatt feltoltunk 2 hadi orit 280-300k értékre, ahonnan már odafokozással tudunk ütni
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Sponsored Links