Quote:
Originally Posted by monro
Nyilván nem követted elég intenzíven az eseményeket Laci.
Szted a másik topklán mitől tűnt el? Mert megúnták? Miért törölte magat a törpicsek akit utolértünk? Amikor klánnal elértük a pontjukat miért csináltak a 2 klán helyett 1-et? Nem látványos események, de események amik a TE játékodat is befolyásolják! Kár, hogy az olyan régiek mint te is képtelenek észrevenni az apróságokat...
Szted miért tette ki Madzin a fél klánját a csapatból? És utánna mikor rájött, hogy egyedül maradt miért törölte magát? Hirtelen marha uncsivá vált számára a játék amikor lett volna kivel csatázni? Az nem volt uncsi, hogy 2 éve termelget de most hirtelen uncsi lett, hogy már nem lehet békésen üldögélni? És ez tegyük hozzá nemcsak Madzinnak szól!
Elkeserítő számomra, hogy végigcsinálok félévet egy háborúzás lehetőségéért aztán az ellenfél az első nyakleves után kapitulál... És ők voltak azok akiket szerintetek (topic eleje) az életben nem lehet majd leszedni!
|
Nem tudom, a fent említett egyesülés mikor történt, én amióta "az eszemet tudom" az 1A-ban, a FC-t és a Szkaraebuszt láttam az első két helyen. De tény, hogy nem emlékszem vissza mindenre, ami 2000 kör alatt történt, ráadásul nekem valahogy érdekesebb az, ami körülöttem és a klánunk körül zajlik, mint az, ami fent a csillagos égben történik, bármekkora hatással is lehet az az én játékomra. Azzal együtt hogy a Szkarabeusztól még be is kaptunk vagy kettőt nem sokkal a fellépésem után
Szvsz ne térjünk vissza vissza megint a "hogyan lehet lepiszkálni a top-ot" kérdéshez, megint elkezdődne egy parttalan vita, és semmire nem jutnánk vele. Játssza mindenki a saját játékát a saját céljaival, és ahol ezek a célok ütköznek, ott rendezzék le a dolgokat, semmi értelme itt vitatkozni.