Hegyipásztor                    Iván - a hegyipásztor - már hónapok óta nem volt nõvel. Gondol egyet, letolja a nadrágját, elkapja a legközelebbi nõstény kecske szarvát és megpróbál mögé kerülni. A kecske nem igazán örül a dolognak és elkezd rohanni a falu felé. Iván persze nem engedi, inkább még erõsebben kapaszkodik. Így rohannak át a falun. Az egyik ház elõtt üldögél az öreg muzsik, aki így szól: 
                   - Ej, ej, ez az Iván! Ruhára nincs pénze, de robogóra van! ...                  

A házasságközvetítõ                                      A házasságközvetítõ összehozza a partnereket, akik végleg úgy döntenek, hogy egybekelnek. A hölgy közli, hogy                   õ már háromszoros özvegy, de az újdonsült férj bizonygatja, hogy õt az nem zavarja. 
                   - Csak óvatosan, - mondja az asszony a nászéjszakán - mert én még szûz vagyok. 
                   - Ez meg hogy lehet? - kérdezi a férj. 
- Az elsõ férjem szûcs volt és csak símogatott. A második cukrász és csak nyalogatott. A harmadik politikus volt és csak ígérgetett ...  

Kalapács                                      A bolond kalapáccsal veri az ujját. Minden ütésnél nagyot ordít. 
                   - Mondja, mi ebben a jó? - kérdi az ápoló. 
                   - Amikor mellé ütök!                  

Coca-Cola                                      A Coca-Cola cég fõnöke felkeresi a Pápát: 
- Szentatyám, ha a Miatyánkban kicseréli a mindennapi kenyerünket, mindennapi Coca-Colánkra, felajánlok az egyháznak 1.000.000 dollárt! 
                   - Szó sem lehet róla! - mondja a Pápa. 
                   De a fõnök nem adja fel, elmegy másnap is a Vatikánba. 
                   - Szentatyám, 10.000.000-ót adok, ha Coca-Colára változtatja a Miatyánk szövegét! 
                   - Hogy képzeled? 
                   Szívós a fõnök, ezért elmegy harmadszor is. 
                   - Legyen az összeg kerek 1.000.000.000! 
                   A Pápa a telefonért nyúl ... 
                   - Halló, itt János Pál. Nézzenek már utána, hogy meddig van szerzõdésünk a kenyérgyárral!                  

Cigányok                                      Három cigány arról beszélget, ki milyen sampont használ. 
                   - Én Schaumát, mert az fényt ad a hajnak - mondja az egyik. 
                   - Én Organics sampont használok, mert könnyen fésülhetõ lesz tõle a hajam - vélekedik a második. 
                   - Én Sunlichtot használok, mert az az odaégett zsírt is eltávolítja!                  

Úszás                                      - Géza! Hogy kell úszni tanítani a lányokat? 
                   - Lágyan átkarolod a derekát, alul meg a melle alatt, aztán sétálsz vele a vízben és a mellúszást                   gyakoroljátok. 
                   - Jaj, ne hülyéskedj! A húgomról van szó. 
                   - Ja, az más! Lökd be a vízbe és kész.                  

Gyónás                                      Egy falusi fiú elmegy a templomba, hogy meggyónja bûnét a papnak: 
                   - Tisztelendõ atyám, találkoztam egy csodálatos fiatal lánnyal és egy kis házikóban együtt aludtunk. 
                   - Fiam, ebben nincs semmi bûn. 
                   - Mellette feküdtem, de esküszöm, hogy nem nyúltam hozzá, meg se csókoltam, semmi sem történt. 
                   - Fiam, ez valóban nem bûn, feloldozlak, ám kárpotlásul igyál meg egy vödör vizet. 
                   - De miért atyám? 
                   - Azért, mert minden marha vödörbõl iszik.                  

Részeg csöves                    Egy részeg csöves megy hazafele és közben neki megy minden oszlopnak. Arra megy egy rendõr és a csöves megkérdi tõle: 
                   - Biztos úr, hány púp van a fejemen? 
                   - 1,2,3. Három púp! - válaszolja a rendõr. 
                   Mire a csöves: 
                   - Na jó, még két púp és otthon vagyok.                  

Fûtés                                      Hogyan fûtik Romániában a kórházakat? 
                   - ??? 
                   - Kitakarják a lázas betegeket. 

|