Thread: Gnóm tolis!
View Single Post
Old 07-30-2007, 13:18
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Metalka View Post
nem tudom h hogy nem lehet megertetni veletek h hogy mukodik egy tanyafrees ori..mit nem lehet ezen erteni? van egy 3 koros orim amibe kell minden 3 korben 40000 gabona+ehezes 1 kor az =4 kor,mivel vipes ori vagyok van 5 piacom ugye 5*4 az 20 kor a maradek 4 kor meg azzal kihuzhato hogy tamadok,mert ilyenkor altalaban eleg a kaja 10 korig...ha meg lelopnad akkor visszaveszem ha meg nem akkor elmegyek hozzad es megfosztalak :P ne aggodjatok mert ehezes miatt nem esik szet az orim..szoval ne farasszatok ilyenekkel h hogy szednetek szet az orimat mert nem tudnatok :P
hát, ha az egész szövetség 3 (éhezéssel 4) körös, akkor érdekes lehet ellenük harcolni...mindamellet szet lehetne szedni
elhiszem, hogy sok pénzetek van (sok kell legyen, mert különben nem menne az éhezés), de nem végtelen szóval, ha felviszem a gabona árakat, mondjuk 1000-re (nem tudom most mennyi), akkor az 5*1000*40.000= 200 milla/tag/nap, tehát ha így tartanám az árat csak 3-4 hétig, akkor 5,6 mrd-be kerülne csak a gabona, és akkor még nem harcoltunk ugyebár
Reply With Quote