Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 07-29-2007, 19:32
Madzin Madzin is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Az jo, erre legalabb tudok valaszolni.

Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen.
Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza

Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan.
Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele

Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess.
Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni.
Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket.

Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt.
Nem erdekel a logot, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas?

Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit.

Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast.
Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre.
Akkor erre en is tudok valaszolni:

Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo.
Sereget meg ti akartatok atadni mert leptetek le.....
Csak a leadasrol nem volt szo.
Reply With Quote