View Single Post
Old 07-29-2007, 19:16
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Véleményezném a dolgot.

Szóval lényeg, hogy miután átolvastam az összes hozzászólást, kialakult nekem is a saját véleményem. Egy-egy új fajnak, a taktikai paletta szélesítésének mindenképp híve vagyok, illetve ennek megvalósítása régi álmom. Őszintén szólva Brown számításai alapján is kapunk egy erős hadi országot, de...

...semmi újat nem hoz a játékba. Atti eddig a hasonló fajkitalálós játékokra mindig azt mondta, hogy erre és erre a célra már ott van 2-3-4-5 faj. Így a Brown-féle barbár könnyedén helyettesíthető egy orkkal például.

De Reaktor ötlete megfogta a fantáziám. Az új fajnak, a barbárnak ebben az elképzelésben lenne értelme. A részletekbe nem mennék bele, a faj pontos kidolgozása nélkülem is szépen halad. Az sem fontos, hogy éppen vezérről vagy tábornokról van szó, a lényeg az elven van. Így a téma ezen irányú folytatását támogatom, esetleg ha úgy alakul, akkor a későbbiekben segíteném is ötletekkel.

Mivel szavazást nem írt ki a témaindító, így véleményem ebben a formában kívántam megosztani. Illetve lenne egy kérdésem is Reaktorhoz: az ember fajt a jelenlegi állapotában el is törölnéd, vagy a kettő együtt futhatna a továbbiakban? Illetve a már említett paladinról mikor olvashatok? Esetleg van már róla téma és csak az én szemem kerülte el?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote