View Single Post
Old 07-29-2007, 13:33
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezzel kapcsolatban is lesz változás...

A be nem lépett országok, az értéküktől függetlenül, minden esetben a pontlista alján fognak elhelyezkedni. Akkor is, ha a tényleges értékük magasabb, mint azoké, akik fölöttük vannak!

Szintén változás, hogy a be nem lépett országok nem indulnak fejlődésnek. Vagyis ha később kezded el a játékok, ugyanúgy 100.000 arannyal és 1.000 fő népességgel kezdesz, mint az, aki első körtől játékban van. Ez fog okozni némi stratégiai változásokat, hiszen eddig elérhetted, hogy a játék felénél bekapcsolódva, addig védetten, magasabb indulópénzzel, és lényegesebben magasabb induló népességgel kezdesz. Ez a változások bevezetése után nem lesz. (A változások az összes mostani változás bevezetésével egyidőben kerülnek majd bevezetésre.)

Szintén változás, hogy a körtávok az új pontlista miatt átalakulnak, és a párbajokon megszokott távolságszámítás kerül be a normál játékban megszokott távolságszámítás helyett. Ez azt jelenti, hogy a környezeted sokkal közelebb lesz, mint eddig volt. Többen lesznek 2 körön belül, illetve közelebb lesz mindenki az eddigiekhez képest. Ez szintén stratégiai átgondolásokat fog okozni.

Ezeknek a változásoknak köszönhetően a hétvégi játék egy kicsit fel lesz rázva, és nem az eddig megszokott mederben fog zajlani.

Aki az eddigi menetet szerette, és nem híve a változásoknak, az még használja ki a következő pár hetet.
Érdekes dolgok.

A második részt nem értem, miért nem jó így. Aki belép első körben és felrakja a drágakőbányát az több pénzt termel.
Aki nem lép be első körben annak jó ideig nem fognak működni a drágakőbányái. Szerintem a plussz népet és az adóból befolyó pár aranyat meg kéne hagyni, mert nekem is volt olyan, hogy fél órával kezdés után vettem észre, hogy játék van, és éppen volt kedvem beszállni.

A harmadik dolog változtat a legtöbbet a játékon. Na majd egyszer kipróbálom