View Single Post
Old 07-27-2007, 23:47
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Nem, minden szinten az első 4 hely valamelyike kell és ennyi. Csak azért mert nektek ez nem tetszik engem még vonz hogy minden szinten én legyek az első és bevehetetlen atom stabil oriaim legyenek. Ha nem tetszik gyertek üssetek le bármelyik csopiba vagy az aktuális elsőt. Jaj az túl nehéz sok idő nem lehet stb rinya meg nem érdekel ezért akartok szabályt módosítani. Fogadok bárkivel hogy lehet, bár nem vagyok az örökös háborúim miatt túl népszerű de kb 1-1,5év múlva tuti hogy én leszek az első minden csopiba. Ezt minden nagy képűség nélkül mondom.a még csak ilyen amatőr sírós játékosok vannak addig ez kivitelezhető persze ha nem írjátok folyton át a játékot hogy nektek könnyebb legyen
Ez már már vicces.
Tény én megértem hogy májer dolog bármelyik szinten is elsőnek lenni, node mivan tovább???
Én már ha az első 10-be voltam utnam magam és léptem a szintet, mert éveket kellett volna szenvednem hogy szabályosan beelőzzem a nagyvalószínűséggel felettem lévő 4-5 csalót (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen)
1-1,5 év alatt ne haragudj Te még az A-ba se jutsz fel

A témához annyit, hogy 1.-t támogatom!

Az extrém termeléssel nem értem mi a gond, menj te is oda, vagy verd le őket , a gond inkább az hogyan juthattak és távolodhattak el így országok szabályosan, és vajon mért nem lehet őket még mindig megközelíteni, ha szabályos játékot feltételezünk?