View Single Post
Old 07-27-2007, 20:56
Jezs
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default Nah a topp :)

Tudom hogy énnel nem kezdünk mondatot de pár sör után szabad
és mielött bárki szidna végigolvastam mind a 6 oldalt és probálok valamit reagálni tapasztalataim szerint.

ÉN szerény személyem szerint valami olyasmi büntit kéne bevezetni hogy 5000 top kör felett(nem kéne a szabis köröket beleszámolni...) körönként egyre töb épület bontodjon le mint a szabisoknál pl: 5000 kör felett körönként egy 5100 felett körönként 2 stb... és nem lehet elszakni a többi a toppot verni akaro oritol mert mondjuk 7k top kör után ugy esne vissza az illetö hogy szintet kéne lépnie...
igy nem lesz az hogy fent napi 1-2000 könyvtárral napi 1-2 milliárdot termel valaki folyamatosan...

továbbá:
és nem kell ahhoz 2-3k heki hogy valaki kézbetartsa a piacot volt má rá példa hogy az 5/u-ban 1000-1100 hekin bediktáltunk 5k-s fegyver 1k-s kö és fa árat és nem is kelett hozzá tul nagy töke... ez után meghalt a katipiac nem volt csak 50k-ért ijj/lo 45kért kati... holott azelött 30kért alif lehetett eladni valamit...

továbbá:
az 1k hekis piacos példa is mutatja hogy teljesen felesleges megengedni az oriknak hogy 3-4 honapon keresztül ne lépjenek feljebb...

összefoglalva:
szerintem szükséges a top kordában tartása, és köszönöm mindenkinek aki végigolvasta

üdv.: Jezs
Reply With Quote