Quote:
Originally Posted by -Ede-
a tartalékok milyenségét a felállásunk is meghatárhatja:
egy tolvaj országnak megéri tekercsben tartani, mert tőle nem nagyon lopják el, ha nem bírja időben kitenni a piacra(illetve a gnómnak is megéri tekercsben tartani, mert tőle sem lehet ellopni)
a hadis országoknak érdemes inkább katonában tartani a tartalékot, mert ez gyors helyfeltöltést és haladást eredményez, bár ennek a hátrányát már fent leírták(és ezt csakis VIP-pel lehet)
a varázsló országok gyakran az országukban, rúnában és egyszerűen aranyban tárolják a tartalékukat(de csak 500-700milliót érdemes), hisz nagyon kevesen- néha senki sem-tudja őket meggömbözni
|
szerintem mindenkinek a legbiztosabb, és legkényelmesebb a tekercs

a gnóm mellet az óriásnak is érdemes lehet abban tartani, szerintem legalábbis

a rúna, okés mert amúgy is kell, de szerintem a legvédetlenebb. tolikkal, és fosztással is elég sokat ellehet vinni. amúgy a rúna ára a legtöbb csoportban olcsó, ezért könnyen megeshet, hogy felveszik a tiedet még ha ár felé pakolsz is, és akkor azt az 500-700 millát lenyúlják (ha nem vagy ott, hogy megint elköltsd).
tehát csak rúnába nem tartanám, és sok dologban tartani nem szerencsés, mert akkor 20 különböző időpontban jön haza, aztán vagy mindet kiteszed, vagy valamelyiket elbukod