Farkasnak:
- még nem találkoztam "élőben" élőholtakkal, varázslataim se nagyon vannak ellenük, de mindent meg fogok tenni hogy segítselek benneteket a harcban. Remélem, a megszentelt dolgok fájdalmat okoznak a zombiknak. Ha a városba értünk, talán tudok némi segítőeszközt kreálni.
Mikor már a városban vagyunk a Nagyúrhoz fordulok:
- Ha az időnk és vagyonunk engedi, és a városban megkaphatók a szükséges kellékek, készítenék pár hasznos segítőeszközt a holtak ellen. Arra gondoltam segíthet némi gyógyital, vagy szenteltvizes flaska, akiknek hite engedi megáldhatom felszerelésük, fegyverüket is. Bocsásd meg kíváncsiságom, megkérdezném, tudod-e hol kell az engedélyt intézni, és ha nem kapjuk meg a belépési engedélyt, akkor mit csinálunk? Továbbá lesz-e szükséged a szolgálatomra, vagy készíthetem a segédeszközöket.
Amennyiben maradunk több napot, s a nagyúr "elenged", bejárom a várost, keresek üveg vagy cseráp ledugaszolható kis "üvegcséket", megnézem mennyibe kerülene fejenként 5 (7x5 = 35) ezekből. Üvegcséket találsz, 60 réz darabja.
A nap folyamán, amikor tudom mondom mindenkinek:
- Megáldhatom fegyvereidet, és felszerelésed ha szükségesnek tartod, talán hatásabbak lehetünk így a máaszkáló holtak ellen.
Last edited by Chris; 07-26-2007 at 11:04..
|