Quote:
Originally Posted by Ati
Azt hiszem, hogy ehhez a nagy ellenkezéshez azért azt hozzá kell mindenképp tenni, hogy teljes legyen a kép, hogy Te vagy a másik ember, akiről az a hír járja, hogy scripteket használt valamikor. Így egy picit más perspektívába kerül az, hogy miért nem akarod, hogy számbeirogatás legyen. 
|
azért annyit hozzá tennék, hogy itt sok emberről rengeteg féle hír kapott már fel.. mindenesetre Arwylt én már ismerem évek óta és játszottam is együtt Vele nem egyszer.. és ezekből kiindulva kb nem tudom róla elképzelni.. sőőőőt.. ha lett volna ilyen script nála és használta is volna, akkor nem tartom valószínűnek, hogy nagyon mentek volna szövin belül a harcok, hogy éjjel ki keljen fel távolozni
amúgy a számosképesmegoldást én sem értékelném.. főleg azért nem (régen már volt is ezzel kapcsolatban vitám a supporttal), mert amikor régen hétvégiztem kifejezetten idegesítő volt, hogy le kellett a számokról a kis képet print screenelnem és átküldenem valakinek, aki megmondta, hogy mi is van rajta, mert az esetek bő 60%-ában nem tudtam őket elolvasni.. namármost, ha ezt éjjel 2 körül is el kellene játszanom, lehet hogy cseppet sem értékelném