Kicsit morcos vagyok az út alatt és gyakran nézek körbe (igyekszem pontosan megjegyezni az utat, hogy visszataláljak.
A városban körbenézek mikor megérkezünk és próbálom megállapítani, hogy a katonáknál látott fegyvereket itt készítették-e vagy máshonnan hozták (gyüjtötték apránként) össze azt a rengeteg fegyvert. Abból, hogy egyszer keresztül haladtatok a váron nem tudod megállapítani itt készültek-e a fegyverek.
Ha a fogadóba érkezésünk után van "szabadidőnk" akkor ellátom a lovam és a pónim (az utolsó málháslovat Stancil-al együtt a "faluban" hagytam), aztán elindulok körbenézni a városban, fegyverkovácsot, fegyverkereskedőket keresve. Több műhelyt is találsz.
Farkas kérdésére megvonom a vállam:
-Pár félével találkoztam már. a legtöbbjének a leveréséhez nem kellett mágia sem, csak erősen kilapítani, szétszabdalni őket. Fej, nyak, mellkas széthasít. és a lehető legapróbbra aprítani. A komiszabbakat csak mágikus fegyverrel lehet "megölni" azoknak minél több "mély" sebet kell okozni, hogy az őket mozgató szentségtelen erők feloszoljanak. Ha megsebeznek vigyázz, mert a legtöbbjük hullamérget izzad és a sebek elfertőződnek. Ha elszúrod akkor hamarost te is egy leszel közülük. Szerintem a legjobb a széles, nehéz penge - paskolom meg a bárdom - némi mágiával. Az biztos hat ellenük. Amelyik ellen meg nem azzal szemben úgysincs esélye a fegyverforgatónak.
Last edited by Chris; 07-26-2007 at 08:30..
|