Thread: Gnóm tolis!
View Single Post
Old 07-25-2007, 14:30
Toti Toti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Metalka View Post
na ne viccelj :P az emlitett orirol beszelunk es nem egymas szetszedeserol...szoval igy nez ki az orim 1000 hekin: 7000 ijasz 5100 toronyban,29000 lovas,10500,2100 toli es az emlitett orinak 15000 varia van amiutan kap 2 mesart nem artozgat :P
Nem is. viszont tolival szétgyújtogat, és nézhetsz, hogy mennek el a varik és a toli kezdetnek. aztán már csak várni kell hogy feltöltődjön a készüli. és kezdi előlről. nem bírod olyan gyorsan visszaépíteni a házakat, hogy jó legyen. de ha nagyon sok pénzed van, akkor tudsz néha fokozni vett katiból. akkor talán túlélhetőbb. de sztem neki két mészi nem nagyon fog számítani. az a keveset ami hullik visszaveszi, és kicsinál. már ha tud egy kicsit is játszani, és nem nézi ölbetett kézzel, és nem menekül szabira. Először én is úgy gondoltam, hogy nagy sereg és akkor nagyon jó lesz. csak éppen a tolik és a varik szerettek szórakozni. jobb egy kicsivel kevesebb sereg, és kicsit védettebb leszel az ilyenek ellen. ha esetleg belekeveredsz egy háborúba ne csodálkozz, hogyha 4-5 kör múlva esélyed sincs.
Reply With Quote