Ha a lovak nincs hely az istállóban, megkérem a minket kisérő katonát, mutassa meg hol szállásolhatjuk el a lovainkat, meg megkérdem azt is, hogy egyszerre kell mennünk mindenhova? A lovaknak csak az udvaron mered hely. A másik kérdésedre azt a választ kapod, hogy nem muszáj mindenhova együtt mennetek, de két csoportnál többre ne váljatok szét. Viszek mindent ami a hátasoknak kellhet, amelyiket kell, megetetem, lecsutakolom. ha egyszerre kell "közlekednünk", javaslom keressük meg az étkezőt , s kérek - persze normálisan, mindenféle fellengzés nélkül - valami vacsorát. A titeket kísérő katona, ad nektek némi hideg sültet és cipót. Ha visszatértünk a szálláshelyünkre, megvárom míg mindenki lepakolja holmiját, majd mindenkinek a figyelmét kérem:
- Ismerem valamennyire a környéket, gondoltam elmondom, amit tudok. Régebben be lehetett menni a lezárt területre, de néhány éve, volt valaki aki aki bemenve az élőholtakból "toborzott" sereget, s valahogy sikerült kitörnie onnan. Néhány hónap után ugyan visszaüzték a zombikat a helyükre, de azóta nem lehet bemenni. Számomra furcsa ezek után a helyiek, hmm, kedvessége, én biztos nem engednék senkit a közelbe, pláne nem lennék ennyire "barátságos" -ejtem furcsán - a bemenni akarókkal. De szerencsénkre az itteniek másként gondolkodnak. Az lenne a javaslatom, ma ne örködjünk, inkább aludjon mindenki. Szükség lesz az erőnkre. Ha beengednek azért, ha nem engednek be, akkor meg méginkább. Én biztos aludni fogok! - mondom
Attól függetlenül, hogy a többiek örködnek vagy sem, én alszok. Korán lefekszem. Nem aludtam túl jól az elmúlt este, fáradt vagyok.
Last edited by Chris; 07-24-2007 at 18:57..
|