Quote:
Originally Posted by Ati
Kiskaput? Kiskapu akkor van, ha azzal valamit kikerülnek. Mit kerülnek ki a mostani toposok azzal, hogy ellátják a piacot folyamatosan áruval? Semmit. Kötelező fellépni? Nem.
Persze nézhetjük más oldalról is: kötelező, hogy legyen a piacon áru? Nem. Legyél önellátó, és a területed jelentős része legyen bánya, és folyamatosan képezz seregeket.
Ezt most nem kell megtenned, mert megteszi helyetted más.
Számomra az jön le ebből a kirohanásodból, hogy "úristen, most azonnal változtatni kell a topos rendszeren", hogy észrevetted, hogy más ezt csinálja, és Te valamiért nem tudod ugyanezt megtenni.
Miért zavar, hogy más meg tudja?
Azért, mert valaki csinál valamit, amit Te nem tudsz, nem kell egyből változtatni rögtön a szabályokon. A szabályok vannak, élni kell velük. Más tud, próbálj meg Te is alkalmazkodni a jelenlegi szabályokhoz. Ne a saját játékstílusodhoz és jelenlegi helyzetedhez akard mindenáron alakítani a szabályokat, és ezzel mások játékát.
|
Nem most vettem észre, félre ne érts. Már rég tudom hogy ezt csinálják. Egyenlőre nem is akarok feltörni a csúcsra. Látom a kiskaput 2 féleképp értelmezzük. Akkor mond már meg nekem minek van az 1800 kör utáni jelenlegi morálbüntetés? hmm? Nem azért hogy "serkentse" az orikat lépjenek fel? Ha azt nézem amit írtál magyarul csak dísznek van.
Áruból van elég tudom kereslet kínálat, de ha nagy a kínálat akkor is lehet magas az ár ha felverik, de ez más lapra tartozik. Nem nehéz manipulálni a piacot, ehhez tőke kell valameilyen formában. Akkor lássák el ha ennyire akarják a piacot áruval, de ne 5-10 ezer köröket legyenek ott, vagyis lehessenek csak jól nehezítődjön meg a dolguk. És akkor "visszaválaszolok" nem lesz kötelező akkor sem lépni, maradjon ha akar örökké, csak nem fogja megérni. Szerintem így kellene. Amúgy meg nem hiába vannak több helyen ugyanazok rég óta.............
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és azt a kiskaput Te is ugyan úgy kihasználhatod, ha folyamatosan fogókat pakolsz ki 
viszont ha nem vagy VIP, akkor nem lehet szövetségen belül pénzt küldeni, csak a piaccal 
|
Ismerem ezt a módszert én is. Szerintem általában nem szövitársak utalnak egymásnak csak ez szépen le van vajazva. Ha meg úgy nézzük lehet semmit se kell tenni az adott orinak és máris milliárdos.