View Single Post
Old 07-23-2007, 21:41
zulu master zulu master is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Amiket most írok sokaknak szemet szúrhat, de szólás szabadság van (elvileg)

Már rég életbe kellett volna léptetni ennek a topicnak az értelmét valamilyen megoldással. Én épp ma akartam írni, de láttam hoyg már van egy ilyen téma. Ami most van az egy tökéletes kiskapu a maximum heki felett, de leginlább a csopi tetején lévő oriknak. Mit érdekli őket az a kis gyújtogatás és 0 morál, mikor 1. már szinte elérhetetlen magasságban vannak, de sereget ide is lehet küldeni, szép sorjában.... Csak ugyebár nem mindenkinek tetszik ez, mármint hogy feljutni szeretnének egyesek. Amolyan védők vannak és szépen keresztbe tesznek a feljutóknak!
A legjobb módja ha nehezítve lesznek az 1800 vagy a 2000 top kör felett. Az én elképzelésembe Reaktorét is belevinném, ugyanis jókat írt:
1. "növekvő mértékű gyujtogatás"
2. "extrém alacsony, (25%) alatti morálnál a lázongó civilek kifosztják az államkasszát, minta fosztogatás lenne. (persze rúnát is gabonát is)." Körönként foszthatnának a civilek egy bizonyos %-ot. Szerintem ez is lehetne növekvő mértékű. pl 1%-ról indúlna és 20-24 körönként nőne. Tudom 100 nap az már 100%, de ha túl szigorú 90%-nál megállhatna hogy zsoldra legyen pénz :P De akkor is 100 nap az már 2400 kör szóval....
3. "gyujtsanak fel könyvtárakat is a lázadó civilek, és az otthon lévő tekercsek is eléghetnek részben a könyvtártüzek miatt." Ez is jó ötlet, szintén egy bizonyos %-a az otthon lévő tekiknek éghetne porig úgyszint mehetne növekvő mértékben.
4. kicsit off: egy elég extrém ötlet jutott az eszembe. mi lenne ha pl véletlenszerűen, nem csak a piacról visszaérkező túl magas árú árukat rabolnák el rablóbandák, hanem a a piacra érkezőket is, amik szintél túl magas áron lettek kirakva. Azért írtam hogy ne minden esetben, mert van aki tényleg véletlen rak ki vmit drágában pl egy 0-val többet nyom, de még lehet esélye visszavásárolni. De ez amúgy se szokott gyakran előfordúlni, mármint hogy sikerül visszavenni. Ezzel lecsökkennének a piacon milliárdok utalásai.

Fontosnak tartom hogy akik kiemelten sok kört töltöttek egy adott csoport topjában pl. már 5000 vagy ennél több kört top30-ban töltött el ne érje meg maradni, mert iszonyat helyzeti előnyben van. Nagyrészt uralják a piacot.
Így belegondolva lehet után így is kijátszható lesz, de most nem írom le hogyan, nem akarok ötleteket adni az ilyeneknek. majd eldől mi lesz, ha életbelépnek a változások.

Quote:
Így a szintlépésre se tudsz felkészülni, és méginkább maradsz ott, ahol vagy. Ez teljesen felejtős.
Szerintem is nem igaz hogy több ezer kör alatt ne tudna felkészülni valaki, amúgy meg az ilyeneknek tartalékuk is van ám, szóval nem csóróskodnak.
Reply With Quote