Hali!
Én vagyok az új játékos úgyhog én kezdem, bár nem szivesen........
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellet, ezért folyhat még ez a vita.(Vagyis mindeketten meg vagyunk győződve a magunk igazáról, tehát csak vmi félreértés lehet) Én nem értem a te érveidet, te nem érted az én érveimet.
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mar miert kellene neki 200 hekisnek lenni?
ps: ennek egesz pontosan mi koze a hibas kalkulatorokhoz? vagy Te lennel az? mert jo szamolast meg nem lattam Toled.... 
|
Azt kérdezted tőlem hogy "én vagyok-e a hibás kalkulátor?" erről beszélj Remedy! Ne a korábbiakról amikor még normális válaszokat küldtél a kérdéseimre. Nem pedig kérdésre sértést.
Mert az én olvasatomban sunyi mód megsértettél ezzel a kérdéssel, minden ok nélkül. Ez pedig az én 17éves (ennek megfelelően enyhén hiú & éretlen) szivecskémet ebben a kánikulában haraggal tölti el. Pedig szerintem jó hozzállással irogattam a fórumba, nem hogy fellengzősen?
Külünösen korábban olvasgatva a topicokat nem vártam tőled ezt a sértést.
Most sértésnek szántad azt az ominózus üzidet, vagy nem, vagy csak a kánikula beszélt belőled.........?
Egyébbként olyan régóta vagy itt, azt állítod tudod használni a fórumot, akkor miért nem volt annyi eszed hogy küldj egy privát üzenetet, hogy elejét vegyed topic szétoffolásának egy új játékossal? Félreértés esetén egyszerűen csak töröltem volna az üzimet, mert alapvetően jó gyerek vagyok.............