View Single Post
Old 07-23-2007, 18:30
Zzerrrba'rahf
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Thumbs down

HAli!

Mégegyzer köszönöm a segítségeket! Aranyosak vagytok VAlezius, ha ez sem lenne elég küldök 1 köszönő virágcsokrot. JA és kérlek idézd be mikormondtam rád hogy senki vagy. NE vedd magadra a világ fájdalmát hagyd azt meg Krisztus urunknak.
Bocs, hogy külön-külön minden oda illő hozzászólást nem köszöntem meg. NEm tudtam hogy ezt várjátok el.

Off
ps.: Az üzeneteim a fórumon engem igazolnak & itt pont.
Alapból hibát akartok látni a hozzászólásaimban, pedig igenis kultúrált hozzászólásaim voltak. Idézzétek be máskor a bírált hozzásólásomat, mert nem tudom mit bíráltok azokban.

Ne álszenteskedjél Remedy! Olvasd el az egész topicot, aztán írd hogy ezt meg azt nem köszöntem meg! Köszönd meg szépen a válaszomat a kérdéseidre, ahogy én is tettem, meg ahogy elvárod.(Vagy csak a magad fellengzős módján te nem tartozol köszönet mondással a válaszokért?)

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mar miert kellene neki 200 hekisnek lenni?

ps: ennek egesz pontosan mi koze a hibas kalkulatorokhoz? vagy Te lennel az? mert jo szamolast meg nem lattam Toled....
Ebben a hozzászólásodban én csak fellengzést & sértegetést látok. LÉgyszi írja meg vki ebben a hozzászólásban (amit most fenn idézek) mit kellene megköszönnöm.

Idézni nem tudsz semmit tőlem ami alapot adna a kötekedésre.

Ne mutass rosszpéldát az új játékosoknak! Tanuld meg légyszi használni a fórumot!

Last edited by Zzerrrba'rahf; 07-23-2007 at 18:32..