View Single Post
Old 07-23-2007, 15:09
Zzerrrba'rahf
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Thumbs down Az új játékosba kell bele kötni. GRatula!

Hali!

Off

ATI zárhatja, áthelyezheti, törölheti a topicot. Ha záratni, vagy töröltetni akarsz, neki, ne nekem (új játékosnak) irogass ez ügyben. Tanuld már meg használni a fórumot pls.

ps.:Kösz hogy engem tisztelsz meg 1684. hozzászólásoddal.
Talán máskor nem kell leállni egy új játékost sértegetni. Már pedig abban a hozzászólásodban amit korábban idéztem(talán az 1683.) ezt tetted. Mások is segítenek, plussz még nem is sértegetnek.

Ja és te olvass vissza mielőtt bármit is írnál: tiszteletet megadtam mindenkinek plussz meg is köszöntem mindenkinek a segítséget, sőt még a kérdéseidre is válaszoltam. Bármely eddigi hozzászlásomat meg lehet nézni, hogy melyikben nem köszöntem meg valamit.

Már korábban is köszönetet mondtam a segítségért! DE annyira kötekedni akarsz hogy direkt nem akarsz tudomást venni róla.

Quote:
Originally Posted by Zzerrrba'rahf View Post
Tiszteletem!
Köszönöm az eddigi segítséget, remélem ebben is tudtok majd:

Természetesen a súgó adatai alapján, ha jól értelmeztem:
(Varik száma*Mágia Tekik*Készültség*Kat morál*Távolság*Faji Szorzó) - (az Ellenfél védelme*Értékkülönbség Tényező)

Készültség=(Kat Morál+Vari készüli)/2
Értékkülönbség tényező=1.1*((I"a"érték-"b"értékI)/200) ;ha (I"a"-"b"I)>=200

Példa: a., Az én adataim: Varik=738 ;Teki=1.45 ;Készültség=100% ;Kat Morál=90% ;Faji Szorzó=1.1 (Óriás) ;Távolság=6[kör] ;Értékem=9484 ;
b., Az ellenfél adatai:Értéke=10051 ;Varik=2000
;Teki=55% ;Készültség=100% ;Kat Morál=100% ;Faj: "Gnóm"

És akkor az a dőntő fontosságú, h. melyikünknek nagyobb a mágia pontértéke. Vagyis ha a fenti egyenlet értéke: pozitív akkor sikerül a varázslat, ha negatív nem sikerül.

738*1.45*{[(1+1)+(1+0.9)]/2}*0.9(kat morál)*1.1*(Távolság?)-2000*1.55*{[(1+1)+(1+1)]/2}*1(katmorál)*1(Faji szorzó nem befolyásol)*[(I9484-10051I)/200]*1.1]= Pozitív, v. Negatív érték

Mit rontottam el?

Megj.: a le-& feltámadás, ill. a Mf nem befolyásoló tényező varázslásnál. A távolság csak a készülit csökkenti, v. befolyásolja a mágia pontértéket is? Tehát mágia pontérték meghatározásnál kell-e egyáltalán számolnom vele?
A Kat Morál csak közvetve; v. közvetlenül is befolyásolja a mágia pontértéket?
(fenti példában az utóbbi szerint számoltam, vagyis a készülinél volt befolyásoló tag, majd még önmagában is szoroztam vele az egyenletet)
Tehát én már köszönetet mondtam annak aki válaszolt a kérdésemre. Én is válaszoltam a te kérdéseidre. Szóval igazad van: Tessék neked is köszönetet mondani nekem, hogy válaszoltam a kérdéseidre!!!!!!!!!!!!!!!!

Rossz példát mutatsz az új játékosoknak!