View Single Post
Old 07-21-2007, 17:37
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Értelek. De gondolom értelmes emberek játszák a hódítót, akik képesek megérteni hogy mikor lehet és mikor tudnak hadisarcot kérni és mikor nem.
Én igy gondolom
teljes mértékben egyetértek veled, mégis csak stratégiai játék, tehát azért kell egy 2 számjegyű IQ
amúgy maga az ötlet tetszik, mert szinesítené a játékot, csak az említett dolgokra kéne megoldást találni (csak azért írom, mert lehet valakinek az jött le, hogy ellenzem az ötletet...)

Andrew, tisztában vagyok vele, hogy nem változott semmi, Ati csak felhívta a figyelmet, de ha belegondolsz ezáltal mégis csak "változott":
vegyük azt, hogy eddig mi volt: ha elkezdtél egy orit szétcsapni, vagy idejött megkérdeni mit tehet, esetleg szabizott, megkérdezte a barátjait, hogy mi a teendő vagy megkérte az illetőt, hogy kegyelmezzen...nagyon ritka esetben ezt jelentette
most mi lenne: vagy megteszi ugyanezeket, vagy mivel tudatában van, hogy akár feljelentheti, feljelenti...nem vagyok biztos, ezért inkább kérdésként teszem fel, nem kijelentésként, de szerintem mivel most sokkal több ember tudatában van vele, hogy ez szabálytalan, vagy kevesebb kéne, hogy legyen a törlésig ütés, vagy több kéne hogy legyen a feljelentés nem Ati?
ha ez téves eszmefuttatás szóljatok, nem szeretek tévhitben élni
Reply With Quote
Sponsored Links