View Single Post
Old 07-21-2007, 13:49
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Burning: Törlésig ütés törvénye nem lett bevezetve, mindig is volt, most csak fel hívták rá a figyelmünket. Másrészt a topic nem a törlésig ütésröl szól, Hadisarctol teljesen független dolog hogy meddig ütök valakit vagy hogy ki mit jelentget.

A második postot meg légyszives szerkeszd egy kicsit mert, mire elolvastam elfelejtettem hogy mi volt az elején
annak idején, azért elég sokáig ütögethettél orit...tehát lehet, hogy már volt, de igazán nem figyelték. amúgy Gyula tudom, hogy a topicod miről szól, a hadisarcról, amely összefügg a harccal, és a vereséggel, tehát nincs az olyan messze. annyiból nem független, hogy ha valakit eléggé megütsz és a továbbiakban megkímélné magát tőle, akkor fizet neked a békéért. ha viszont valaki azért kezd el ütni, mert hadisarcot remél, de a célpont nem szeretne fizetni és azt mondja, hogy nem fizet, de akkor is hagynia kell, mert különben jelenti. (ezt persze hadisarc nélkül is megmondhatja, tehát csak annyiban függ össze, hogy a támadó, nem hagyna békén, ha nem fizetnél, de aki nem akar fizetni, az nem kell fizessen, de a lehetőség fenn áll)

igyekszem, érthetőbben megfogalmazni
Reply With Quote