Quote:
Originally Posted by Gyula
Burning: Törlésig ütés törvénye nem lett bevezetve, mindig is volt, most csak fel hívták rá a figyelmünket. Másrészt a topic nem a törlésig ütésröl szól, Hadisarctol teljesen független dolog hogy meddig ütök valakit vagy hogy ki mit jelentget.
A második postot meg légyszives szerkeszd egy kicsit mert, mire elolvastam elfelejtettem hogy mi volt az elején 
|
annak idején, azért elég sokáig ütögethettél orit...tehát lehet, hogy már volt, de igazán nem figyelték. amúgy Gyula tudom, hogy a topicod miről szól, a hadisarcról, amely összefügg a harccal, és a vereséggel, tehát nincs az olyan messze. annyiból nem független, hogy ha valakit eléggé megütsz és a továbbiakban megkímélné magát tőle, akkor fizet neked a békéért. ha viszont valaki azért kezd el ütni, mert hadisarcot remél, de a célpont nem szeretne fizetni és azt mondja, hogy nem fizet, de akkor is hagynia kell, mert különben jelenti. (ezt persze hadisarc nélkül is megmondhatja, tehát csak annyiban függ össze, hogy a támadó, nem hagyna békén, ha nem fizetnél, de aki nem akar fizetni, az nem kell fizessen, de a lehetőség fenn áll)
igyekszem, érthetőbben megfogalmazni