monro, szerintem alapjába véve az éjszakai támadás nem gerinctelenség szvsz, hanem biztosabb támadás...ha viszont az az eset áll fenn, amit te mondtál az már inkább abba a kategóriába tartozik.
ezen felül egyetértek tdomoval, hogy ez egy JÁTÉK. az ember a játékot az alapvető képességek fejlesztésére és az örömre találta ki, én is azért játszom, mert örömömet és kikapcsolódást lelek benne (ha éppen 10 sereg jön nem tudok kikapcsolódni, de mindig akadnak ilyen pillanatok...), és ha én csak azért képes vagyok felkelni, nem aludni, hogy sikeresen támadjak, vagy, hogy engem ne támadjanak, akkor igenis igazságtalanságnak érzem, hogy egyes emberek nyugodtan alszanak, úgymond semmit nem "áldoznak" a sikeres játékért és mégis sikeresebbek tudnak lenni...
szerintem igenis ki lehet az ilyen embereket tiltani (megértem, hogy rettentő sok idő és "munka" van egy A-s oriban, már csak, hogy oda felvidd, de senki nem kérte meg, hogy használja ezt a scriptet. mikor használta ott volt a rizikó, hogy kivághatják, de ő(k) megkockáztatták)
amúgy meg igen nagy probléma, hogy egy jobban tájékozódott embernek egy ilyen progi pár perc alatt megvan...(én nem tartozom közéjük, egyelőre még igencsak láma vagyok informatika téren, úgymond az alapvető dolgokat tudom használni)
|