Thread: 1A események
View Single Post
Old 07-21-2007, 01:58
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

ez a hsz monro scriptes topicban való beírására született, csak mivel nem tartozik oda, itt válaszonék:

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ja ismerek pár csávót aki nappal dolgozik és megy egésznap a hód de nem támad éjjel meg pislogva ül a gép elött, hogy "már biztos alszanak"...
gondolom emléxel erre:
2006-04-27 04:00:52 Szkarabeusz (#2460) támadást indított Mekk-mekk (#2198) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13411 hektár földet.

miért is hajnal 4 kor jött a sereg?? pont azért mert úgy gondoltátok, hogy "már biztos alszanak.." (igen jól gondoltátok). jöhetett volna délután kettőkor is, csak akkor ugye pattant volna..
szal nem értem mi bajod az éjszakai támadással? pláne, hogyha kell simán támadsz te is.

másik:
Quote:
Originally Posted by monro View Post
Főleg mióta a "kecskések" hirtelen feledékennyé váltak egy 2 hónapig működő megállapodás után. Biztosan eddig tartott amíg kialudták magukat.
akkor tisztázzuk újra:
ki is kötötte azt a megállapodást? én + te.
benne voltam akkor a klánban, vagy egyáltalán játszottam?? a válasz: NEM.
innentől sokminenkitől elfogadnék kritikát az ügyben de tőled nem.
lévén 2 kezem nem tudnám megszámolni azoklat az eseteket amikor álltalad kötött mnt-ket rugtak fel klánok, országok, minderre te mit mondál??
idézlek:" az ország, klán már nem tartozik hozzád", vagy "már nem vagy benne a klánban", vagy "már más viszi az országot", stb.. Ezért: "mindenki kösse meg a maga mnt-jét, te nem felelsz azért, hogy az egykor veled kötött mntket másvalaki, hogy tartja be"
(persze hozzá lehet tenni hogy az, hogy a "már semmi közöd egy országhoz" csak akkor derült ki amikor a sereg már úton volt..)
ezért mondom neked a saját szövegedet: az én kilépésem után kellett volna új megállapodást kötni Északékkal. Nem tetted? akkor meg magadat okold a "feledékenységed" miatt..

szóval a fentiek figyelembe vételével bátran gyakorolhatsz önkritikát..

Last edited by wand; 07-21-2007 at 02:51..
Reply With Quote