View Single Post
Old 03-14-2006, 13:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Láma
a hulla telejsen jó ötödik szintet, gyújtogatni nem lehet, még a tekije sincs maxon annyi embernek, neki meg csak ház barakk esetleg torony kell, egyszer egy hihetetlenül kemény szöviben, első országommal, 3 hullával meg egy törpével mentünk fela csoport 3-4-5. helyére a törpe valahol lemaradt útközben, az első kettő meg szabin volt. a hulla serege még elég erős 5. szinten a problémák csak feljebb kezdődnek, ahol viccből gyúttanak napi 40 házat, és egyéb finomságok, ott édeskevés a szintenkénti 10%...a hulla "előnyei" hogy nem kel vari meg toli, elég jól kijönnek még 5. szinten.

a gnóm meg az elf varis legyilkolják, felgyújtják, és egyéb finomságok, nyikkani nemtudnak, nagyon hamar elhullanak
Hát őszíntén megmondom én még nem találkoztam ütős élőhalottal (még anarchban sem), ami tényleg gondot okozott volna, még 5-en védelem alól kikerülve sem... a vérszomjhoz és a védelemhez az elején legrosszabb esetben is elég 100-200 vari is, a többi képzés (ha képzéssel csinálod az oridat) meg megy seregnek és építesz vagy 5-10 őrtorit meg bele íjászt és onnantól a zombi általában hozzá se tud nyúlni az oridhoz...

Az óriást is legyilkolják tolikkal, csak kicsit tovább tart, gyújtogatni pedig úgyanolyan jól lehet... csak az óriástól lehet tekit lopni, a gnómtól meg nem... Az elf pedig eszméletlenül jól védekezik és varikban is erős (40% teki), mivel a katmorálja ellentétben az óriással 85-hoz húz, ezért ez is ad neki némi bónuszt... szóval ha kicsit utána számolgatsz, akkor nem olyan rosszak ám, mint hiszed... és természetesen minden fajnak megvan a maga hátránya, éppen azért, hogy ne legyen legyőzhetetlen...
Ha nincs tartaléka egy orinak, akkor úgyis mind1, milyen fajú, szétkapják ha harcba keveredik...
És születnek emberek.