Quote:
Originally Posted by Gyula
Voltam oylan szituban, mikor törpével játszottam, hogy inkább adtam volna a tolvajnak 200-300milliót mint hogy non stop vigye a tekercsemet. Mert ott volt másodlagos kár. Ami sokszor több volt mint a tolvaj tényleges haszna. Persze ez csak egy példa. De biztos vagyok benn hogy esetleg ti is tudnátok hasonló példákat hozni.
Synk hogy tennéd fel a kérdést? Esetleg ha jobb ötleted van Atit megkérjük hogy módosítsa a szavazást.
|
Törpivel egy tolist tudsz így pénzelni, és le is áll. De a 20-dikat miből fizeted? Az ilyennek híre megy ám. Legalábbis szerintem
Elismerem a törpe élete nem könnyű, G-ben én is leszabiztam a törpémet, mert kezdett sok lenni az ellenséges akció, és nem vagyok biztonságos távolban még a sűrű mezőnytől. Majd egyszer jön a szövim, és akkor visszatérhetek nyugiba

Vannak variációk amellett is, hogy sarcot fizess valakinek a nyugalomért.
És egy elvi probléma: Jelen állás szerint nem lehet zsarolni, és nem lehet országot felajánlani senkinek. Ez utóbbi tartalmazza az országban lévő javak felajánlását is. Ha legálissá tesszük a sarcot, akkor engedélyezzük, hogy az erősebbek zsarolják a gyengébbeket, és ez már nekem személy szerint nem jön be.