View Single Post
Old 03-14-2006, 13:20
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Láma
A hulla 5. szinten telejsen jól használható, oda nem kell semmilyen plusz harcerő neki. Magasabb szinten, meg már jól védené a betegség, de ott meg szénné gyújtják, akár ok énlkül is, így lehetetlen vele játszani. A varis gnóm, elf meg no comment...

Pontosan miért használható jól az élőhalott az 5-en? Mert ott a legkisebba pestis mértéke és a korház darabszám ami ennek kivédésére kell? Vagy azért, mert minden faj, már teki nélkül is 30% támadóval üti a zombit? Mire normális szintlépő magasságba kerülhetne addigra meg már mindenkinek megvan a tekije és így még könnyebb szétütni (ha meg véletlen a zombi akarna ütni, akkor pattan szinte mindenkiről, mert védelem vari csak a zombikon nincs rajta és így semmi bónusza nincs)... nekünk az 5-en volt már szerencsénk 22 sereget küldeni egy mf zombira, mert megpróbált visszatámadni szóval ennyire használható kigyúrva is...

A gnóm és elf varissal pontosan mi a bajod? Ha meg nem kommentálod, akkor minek írod ezt be ide, ahol a lényeg pontosan az lenne, hogy kommentáld...
És születnek emberek.