de jó kis sztorik :-) végig mosolyogtam :-)))
engem az idegbajom és a depressziom hozott ide :-) ez a két lassan állandósult dolog nálam a munkámból adódi, és ez igy is marad, amig nyugdijba nem megyek :-)
szóval lényeg a lényeg, hogy 2003 nyarán, hogy nyugtassam fenti kinjaim kiástam kézzel egy 42 nm-es kerti tavat, ez nyár elejétől október végéig tartott, és eredménye képp lett egy szép kerti tavunk :-) aztán jött a tél, melohegyek, de utána megint jött 2004. nyara... passz most mit csináljak, a kert rendben, a gyümölcsfák formára metszve, mivel csillapitsam saját hülyeségem... és akkor egyik este 10 órakor beugrott, hogy anno jó pár évvel ezelőtt az egyik fiu ismerősöm magyarázott valami hóditó nevü játékról, amit akkor anno meg sem hallottam igazából, mert valami ujabb fius hülyeségnek tartottam... De most gondoltam megnézem a neten, hogy egyáltalán létezik-e még ez a játék... hát létezett... és megszületett Alsotavak Országa, többszöri próbálkozásra, mert persze szőke nő lévén miért is sikerült volna azonnal egy orit reggelnem :-)) innentől kezdve éjjel nappal rá voltam kattanva....
illetve most is rá vagyok éjjel nappal, de ezt el ne áruljátok a többieknek :-))
|