OFF/
én is igazolhatom, hogy pool kúltúrált üziket ír
On/
velem nem egyszer fordult elő, hogy kijöttem védelem alól, és akkor egyből rám 3 sereg. sőt volt olyan is, hogy egy orit 4* kezdtem újra, mert az első három alkalomnál miután kijött védelem alól 5 mészár rá, mert ugye egy kimaxolt szövisnek ez nem gond ugyanis, ő csak morált javít

ilyenkor szoktak elkészülni a listák, hogy kik is lesznek azok, akik utánna meg lesznek ütve, de ezek a listák mindig eltűnnek
viszont meg kell mondani, hogy vannak tisztességes játékosok is...múltkor elkezdtem egy szövis emberkét mészárolni. hát az 5. mészár után kapom az üzit, a szövijétől, hogy hagyjam abba (elég kínos volt, mert előtte 1-2 perccel indítottam megint 2 sereget rá

) mondtam is, hogy ok, de már későn szólt. 2-3 nappal később elkezdtek ártózni, lopni ezerrel (valószínűleg a szövisei), de mikor megkértem őket, hogy hagyják abba, mert valószínűleg abbahagyom a hódot és ezt a pár órát ne rontsák el, abbahagyták. aztán két napra rá úgy döntöttem mégse hagyom abba, de az az orim még szabin van aktivitás híján