Quote:
Originally Posted by Ati
Sajnos van script, ami egy teljesen hétköznapi webböngészőt használ, amihez végülis netről illegálisan bárki letöltheti a futtatáshoz szükséges programokat.
Eredetileg ide egy hosszas fejtegetést akartam arról írni, hogy ha nem lenne ekkora divat Magyarországon, hogy ilyen sokan lopják a programokat, akkor ez a kérdés mennyivel egyszerűbb lenne. De ha ez nem lenne divat, akkor az sem lenne divat, hogy csaljanak, tehát ez a fejtegetésem értelmetlen.
|
Igen, igy tippre lehet hogy 1%-a veszi meg a jatekokat az embereknek, a tobbiek pedig a crackelt jatekokkal jatszanak. Ugyanez igaz a mozifilmekre-dvdkre is.... Raadasul azokat letolteni egyelore nem is illegalis.
Ez van. Nem tudom a kepfelismeres mennyire fejlodott, szoval ilyen szambeirogatosdit nemtudnanak vmi ocres modullal megkerulni szinten?
Plusz szerintem eleg nagy felhaborodas lenne, ha vipeseknek orankent be kellene irni egy szamot. En a magam reszerol inkabb futtassanak a csalok programot, ha rafer az arcukra, es legyenek vele boldogok, mint hogy orankent szamokat irogassak be tobb oriba is