Szervusztok!
Sziasztok! most nem rímet faragni fogok, ha nem elköszönni. igen, itt teszem meg, mivel annó legtöbb időmet itt töltöttem,ebben a topicban.
Már jó ideje nem úgy játszok a Hódon ahogy kéne, ez kevés szabadidőmnek köszönhető. Szabadidőm hiánya pedig egy Nőnek köszönhető akivel most már több mint három hónapja ismerkedtem meg,és egy hónapja nagyon komolyak a szándékaink.
Így hát hosszas mérlegelés után arra jutottam hogy barátnőm, sokkal fontosabb egy játéknál.
Viszont Nektek szeretném megköszönni hogy annyiszor lelket öntöttetek belém, meghallgattatok, és vígasztaltatok.
Köszönettel tartozom Timinek(Cassandra),Editnek(Nari),Batunak,Petinek(P layeeringia)Bitbossnak,Bimbimmnek,Atinak.
és még nagyon sok olyan embernek akiket felsorolni nem tudok.
Ati neked kiváltképp Köszönöm ezt a néhány évet amit a játékban tölthettem, és abban biztos lehetsz, ahol csak tudom terjesztem a Hódító "igéjét".
Voltak nehéz napok, de ezek elmúltak. Örültem hogy egy ilyen csapatot megismerhettem, és örülök hogy veletek játszhattam. Köszönöm azoknak az embereknek akik felkaroltak és tanítottak, és békejobbot nyújtok egykori ellenségeimnek.
Egy szó, mint száz, Köszönök mindent, és Szervusztok!
|